mandag 28. juni 2010

Drømmefinalen blir det ikke noe av, Ole, Dole og Doffen!


Tilfeldigvis kjøpte jeg 'Donald Duck & co' sist uke, og havnet midt i innspurten av en historie lagt til Sør-Afrika, med fotball-VM som et viktig handlings-element.  Det førte til at jeg kjøpte nytt blad i dag, og det angrer jeg ikke på.  Jeg håper jeg ikke får Disney-konsernet på nakken når jeg deler noen ruter med dem som måtte komme på å snuble innom her i bloggen.

Afrikanske kvinner svinger opp!

Oppdatering etter finalen: Det ble Spania - Nederland og seier til Spania...
:)   :)   :)


2 kommentarer:

 1. Så fint at også andre fremdeles har sans for Donald :-)
  Selv ble jeg behagelig overrasket, en dag da jeg fulgte innkytelsen om å legge bladet i handlekurven for et par år siden. Historiene hadde tatt seg betraktelig opp igjen kvalitetsmessig, etter den downperioden som (i mine øyne)startet allerede på 70 - tallet. Nye tegnere har tilført noe av magien som leder tankene tilbake til mesteren selv, Carl Barks.
  Har for øvrig planer om å etablere en pappeske med blader igjen, som i fordums år å til å ta med på slanging i hagen - når det måtte bli tid til noe slikt :-)

  SvarSlett
 2. På 70-tallet var jeg helt Donald-fri, men på 80-tallet kjøpte vi Donald til barna, og jeg var noe skuffet. Med barnabarn har motivasjonen til å teste ut Donald kommet tilbake, og jeg er positivt overrasket - det er masse god humor og dagsaktuelle referanser å kose seg med for et gammelt skinn. Og også noen spennende, lange, eventyrlige fortellinger. (Jeg abonnerte i fjor..).

  Litt ekstra morsomt er det at det en gang i måneden serveres en norskprodusert historie, i denne ukens Donald er det Arild Midthun og Terje Nordberg som byr på en vampyr-splatter hvor blodtørsten er erstattet av tørst etter ekstrarøde beter. Morsomt...

  Så jeg anbefaler deg å fylle pappesken - slanging i hagen vil du nok før eller siden få tid til, og da er det jo greit å ha pappesken klar ;)

  SvarSlett

Innlegg kan bli revidert og flyttet på, så kommentarfeltet kan fremstå som pussig ved enkelte innlegg (dateringen).