søndag 23. august 2009

Pierre - ribbet eller smart?

Annonse i Dagbladet 4. mai 2009
Detalj fra annonsen.
Nok en detalj fra annonsen
Denne rotta gjør meg litt forvirret: Skal den forestille Pierre, med enkeltmannsforetak, fri for personlig ansvar og personbeskatning, helt i tråd med EU's intensjoner - eller skal den forestille en gründer som står ribbet igjen fordi h*n ikke har brukt redskapet Panlegis - NUF og derfor ikke har unndratt seg personlig ansvar og personbeskatning og ikke oppfylt EU's intensjoner?

Det eneste jeg føler meg helt sikker på er at annonsens målgruppe må ha sterk sympati for rotter.

***

4 kommentarer:

 1. Jaså, er det slik rotter ser ut. Det var mye interessant (forvirrende) der.Hva er Panlegis Pan-overalt-legis - legislasjon og hvem er NUF.
  Mange smågutter har rotter i lommene, og de likte vel den følelsen. På nest siste annonse var det fire mistenkelige skygger og litt rotteskit.I alle tilfelle er det fra 2008 og mange grundere står ribbet igjen neanmoins.

  SvarSlett
 2. Akkurat, Anne-Lise! Du får sagt det, du!

  NUF er ikke 'hvem' - NUF er:

  "Et NUF er en norsk avdeling av et utenlandsk foretak. Et NUF kan være hovedregistrert hvor som helst, men grunnlaget for populariteten til denne type etableringer ligger primært i etableringsfriheten innenfor EØS. Slike selskap har som nevnt en garanti gjennom EØS-avtalen mot å bli behandlet mindre gunstig enn nasjonale selskap, og i mange land – herunder Norge – vil de i praksis på mange områder ha vesentlig bedre rettigheter."

  Ikke akkurat en forklaring til å bli klok av - men kanskje smart - rottesmart?

  SvarSlett
 3. Men hvorfor i all verden trenger de reklamere da,da? Den burde være signert, vilket parti har lagt den inn. Og hvis den står i EØS-avtalen og til gjengjeld er gunstig så kommer alle amå grundere til å benytte den.

  Dessuten er NUF hvem - det er en haug med små grundere som vil bli rikere.

  SvarSlett
 4. -og som syns det er rasende festlig å delta i et rotterace!

  SvarSlett

Innlegg kan bli revidert og flyttet på, så kommentarfeltet kan fremstå som pussig ved enkelte innlegg (dateringen).